“Your Future Beauty”

Your Future Beauty” a fost tema aleasa de medicul specialist in chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva,  Oltjon Cobanisi Dana Sota, consultant si expert in frumusete, pentru o discutie relaxata si constructiva depre viitorul esteticii minimum invazive si a chirurgiei plastice. In prezenta  jurnalistilor de frumusete ale celor mai importante publicatii glossy si on-line, celebritati si bloggeri de beauty, expertii au discutat despre cele mai cautate interventii estetice din Romania, dar si de peste hotare, atat la nivelul fetei, cat si al corpului, trend-uri in chirurgia estetica, recomandari in materie de operatii si operatii combinate!
Ce operatii combinate poti face? Lipoaspiratie si abdominoplastie, augmentare mamară si rinoplastia, ridicare sânilor (sau ridicarea si augmentarea ) si abdominoplastia, blefaroplastia si lifting-ul facial, iar lista poate continua, in functie de problemele fiecarui pacient. Desigur, ca si aceste operatii combinate prezinta niște riscuri, in mare parte datorită timpului mai îndelungat al intervenției. De aceea, evaluare minuțioasa a stării de sănătate a pacientului si a factorilor de risc asociați (fumat,anumite afecțiuni) este strict necesară înaintea intervenției. Timpul de recuperare postoperator va fi mai lung, întrucât corpul este supus unui stres mai mare. Cu toate acestea, intervențiile combinate au luat amploare in ultimul timp, in mare parte datorită pacienților care nu vor sa fie supuși la 2 intervenții separate. In mod cert cel mai mare avantaj al acestor intervenții îl reprezintă timpul, pacientul supunându-se doar unei operații, unui singur timp de recuperare postoperator. In al doilea rând, costurile intervențiilor combinate sunt mai mici decât doua operații separate. Si nu in ultimul rând, dorinta pacienților de a avea rezultatele dorite intr-un timp mai scurt”, a declarat doctorul Cobani care in prezent isi desfasoara activitatea in cadrul Centrului Medical Monza din Capitala, dar care in cursul definirii lui profesionale a avut ocazia de a participa la interventii chirurgicale alaturi de specialisti internationali recunoscuti in domeniu precum Roger Khouri, Wolfgang Gubisch, Nazim Cerkes, Claudio Calabrese, Alexis Verpaele, Patrick Tonnard, Carlos Roxo.

“Cred, cu cea mai mare convingere ca felul in care aratam tine de alegerea fiecaruia. Putem sa ne facem din timp un prieten si un aliat, sau dimpotriva, un inamic iar asta depinde numai de noi. Incepand cu modul in care ne ingrijim, cu stilul de viata pe care il adoptam, cu oamenii de care ne inconjuram – toate ne fac sa experimentam trecerea timpului intr-un anume fel. Am ales, pana acum, doar interventii estetice noninvazive (PRP, mezoterapie, botox – cu rezultate minunate) dar daca as suferi din cauza unui inestetism, daca ar fi ceva care mi-ar afecta increderea in mine sau m-ar consuma emotional, as apela la operatii estetice. M-am bucurat mult sa moderez aceasta intalnire, pe doctorul Cobani il cunosc de ani buni si am tot colaborat asa ca ii port un mare respect pentru meseria pe care o face, si pentru rezultatele obtinute”, a declarat Dana Sota.
                                                         

In cadrul relaxat si autumnal al ceainariei “Carti, Dulciuri si Flori”, invitatele printre care s-au aflat: Andreea Perju (actrita), Eli Roman, prezentatoare Realitatea TV, Irina Maria Mohora, TVR1, jurnalisti si bloggeri de beauty Adina Necula, Ioana Dumitrache, Mona Croitoru, Cristina Stanciulescu, Bianca Nutu (A List), Ruxandra Panghe (Unica), Marina Aristotel (Avra), Lavinia Gogu, Georgiana Idriceanu (Femeia), Madalina Ionescu (Marie Claire), Teodora Tirca ( andreearaicu.ro), Raluca Iorga (The Celebrity Book) au adresat intrebari interesante si au avut o discutie intense despre diferite probleme de estetica si frumusete cu care se confrunta.

Chirurgia estetică, un subiect actual și, în același timp, controversat. Îmi permit să folosesc <<controversat>> pentru că îmi voi justifica alegerea. Spun asta pentru că apelăm cu mare ușurință la schimbări majore fără să ne documentăm înainte. Avem așteptări nerealiste iar asta, de cele mai multe ori, creează dezamăgire. Plus că, pe piața din România, sunt foarte mulți medici esteticieni care ne privesc doar ca pe o sursă de venit. 
Când am fost invitată  la o discuție liberă despre ce înseamnă chirurgia estetică actuală, alături de Oltjon Çobani, am acceptat bucuroasă și, se pare că instinctul nu a dat greș nici acum. Am descoperit un om relaxat, care vorbește cu sinceritate și asumare despre meseria lui, care își expune părerile și alegerile fără să folosească cuvinte alambicate. Mi-a răspuns la toate întrebările fără să simt că încearcă să ascundă ceva, m-a făcut să înțeleg de ce, în anumite situații le-a spus PAS potențialilor pacienți. Și-am văzut cu ochii mei trei doamne care au fost operate de dumnealui. Vorbeau despre el cu un fel de adorație și cu o încredere nebună. Cam asta ar trebui să fie relația pacient – doctor când vine vorba de orice fel de consult sau schimbare
“, a scris Andreea Perju dupa eveniment!

5 thoughts on ““Your Future Beauty””

  1. I may need your help. I’ve been doing research on gate io recently, and I’ve tried a lot of different things. Later, I read your article, and I think your way of writing has given me some innovative ideas, thank you very much.

  2. Apoiar ferramentas de apostas e estar equipado com uma plataforma diversificada de transações financeiras, a 20Bet oferece suporte tangível aos jogadores. Este é um lugar onde eles podem apostar com dinheiro real, respaldados por concorrentes de diversas disciplinas esportivas. 20bet

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *