O singură operaţie, mai multe complexe rezolvate

Nu suntem niciodata multumiti de modul in care aratam, iar daca rezolvam o problema apare si alta. Mai intai, ne deranjeaza forma nasului, apoi vrem buze mai pline, devenim preocupate de gusa sau de forma urechilor. Daca am rezolvat nemultumirile legate de aspectul fetei noastre, ne indreptam atentia catre colăceii din zona abdomenului sau de posterior care nu mai este la fel de bombat. Pe masura ce imbatranim, ne preocupa pielea de pe brate care se lasa sau pometii care nu mai sunt la fel de rotunzi. Uneori, dietele si sportul nu pot rezolva anumite probleme estetice. Daca te deranjeaza ceva la aspectul tau fizic si nu se poate rezolva, decat daca apelezi la un chirurg estetician.

Acum insa, nu mai este nevoie să aştepţi pentru următoarea operaţie estetică pentru că noile tehnici chirurgicale le permit specialiştilor efectueze mai multe intervenţii chirurgicale în aceasi operație. Anestezia are loc o singura data, astfel scade timpul si costurile afererente spitalizarii, iar pacientul isi poate rezolva toate complexele într-o singură intervenţie chirurgicală, cu mentiunea sa respecţi recomandările medicului în perioada pre si postoperatorie.

Ce operatii combinate poti face?

Lipoaspiratie si abdominoplastie, augmentare mamară si rinoplastia, ridicare sânilor (sau ridicarea si augmentarea ) si abdominoplastia, blefaroplastia si lifting-ul facial, iar lista poate continua, in functie de problemele fiecarui pacient.

Desigur, ca si aceste operatii combinate prezinta niște riscuri, in mare parte datorită timpului mai îndelungat al intervenției. De aceea, evaluare minuțioasa a stării de sănătate a pacientului si a factorilor de risc asociați (fumat,anumite afecțiuni) este strict necesară înaintea intervenției. De asemenea, timpul de recuperare postoperator va fi mai lung, întrucât corpul este supus unui stres mai mare.

Cu toate acestea, intervențiile combinate au luat amploare in ultimul timp, in mare parte datorită pacienților care nu vor sa fie supuși la 2 intervenții separate. In mod cert cel mai mare avantaj al acestor intervenții îl reprezintă timpul, pacientul supunându-se doar unei operații, unui singur timp de recuperare postoperator. In al doilea rând, costurile intervențiilor combinate sunt mai mici decât 2 operații separate. Si nu in ultimul rând, dorinta pacienților de a avea rezultatele dorite intr-un timp mai scurt.

Dacă va gândiți la intervenții combinate, va aștept la o consultație la care va voi explica avantajele si dezavantajele unei astfel de intervenții si vom stabili împreuna cea mai buna soluție pentru dumneavoastră.

1 thought on “O singură operaţie, mai multe complexe rezolvate”

  1. I am currently writing a paper and a bug appeared in the paper. I found what I wanted from your article. Thank you very much. Your article gave me a lot of inspiration. But hope you can explain your point in more detail because I have some questions, thank you. 20bet

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *