Care este sezonul potrivit pentru operații estetice?

Tendințele de înfrumusețare ale unor persoane vin din dorința proprie de a-și regăsi frumusețea și de a se regăsi pe sine. A face operații estetice nu este o pretenție a persoanei în cauză, ci o nevoie dobândită în urma unui eveniment neplăcut. Așadar, care ar fi motivele pentru care ai apela la un consult de specialitate în domeniul chirurgiei estetice?

Primăvara, apelezi la operații estetice care să îți redea tinerețea

Primăvara este anotimpul în care tot ce ne înconjoară revine la viață, inclusiv oamenii se simt mai dezghețați. Este o perioadă care simbolizează noi începuturi, iar cu aceste noi începuturi venim și noi cu propuneri pentru tine. Primăvara, îți recomandăm serviciile din gama chirurgiei feței, precum tratamentul cearcănelor cu țesut adipos.

Cearcănele reprezintă o problemă pentru toată lumea, iar prezența lor oferă un aspect îmbătrânit pielii noastre. O simplă injectare cu țesut adipos este tot ce ai nevoie ca să te simți din nou mulțumit de aspectul feței. Acest tratament nu este unicul, și mai sugerăm rejuvenarea facială prin chirurgie regenerativă.

Procesul de îmbătrânire este inevitabil și nu putem scăpa de el precum ne-am dori. Însă cu ajutorul intervențiilor chirurgicale și a tratamentelor din cadrul chirurgiei estetice, bătrânețea mai poate aștepta. Rejuvenarea facială se realizează prin injectarea țesutului adipos recoltat din zona abdomenului în zona unde avem nevoie, fără complicații.

Vara, ne construim silueta cu intervenții chirurgicale din chirurgia siluetei

Vara este anotimpul mult așteptat de majoritatea dintre noi, este anotimpul în care încercăm să ne simțim cât mai bine. O dată cu apariția verii, vine și expunerea graduală a propriului corp, iar pentru unele persoane aceasta este de nedorit. Ce operații estetice recomandăm pentru restructurarea siluetei și recăpătarea încrederii?

Dacă zona care te jenează cel mai mult este zona abdomenului, soluția pentru tine este abdominoplastia. Este o operație care constă în efectuarea unei incizii și eliminarea grăsimii depozitate în acea zonă prin lipoaspirație. Recuperarea post-operatorie este una de câteva zile, iar după aceea te poți bucura de noul corp!

O altă intervenție care ți-ar reda încrederea în propriul corp este liftingul brațelor. Pielea lăsată este greu de netezit fără intervenția unor operații estetice, liftingul brațelor fiind una dintre soluțiile cele mai bune. Se realizează o incizie pentru a se îndepărta excesul de piele, urmând ca țesutul să redevină neted.

Toamna, ne îngrijim ca pieptul nostru să arate așa cum ar merita

Ne îndreptăm încet-încet către anotimpul ploilor răcoroase și a vântului puțin rece. După ce am reușit să redăm frumusețea feței și a brațelor, a venit momentul pieptului să fie retușat. Pentru aspectul sânilor, am pregătit pentru voi intervenții de lifting mamar pentru doamne, iar pentru domni, operația de ginecomastie.

Liftingul mamar este soluția pentru sânii lăsați, care vă poate reda aspectul tânăr și sănătos al pielii. Este o intervenție cu complicații minime, care implică corectarea sânilor prin incizii și realizarea liftingului. Pieptul va fi conform dorințelor tale, și nu o să mai fie nevoie să te jenezi pentru aspectul lui.

Pentru domni, avem pregătită operația de ginecomastie. Apariția sânilor la bărbați este provocată de o disfuncționalitate hormonală, care se poate regla prin operația de ginecomastie fără multe complicații. Datorită acestor tipuri de operații estetice, atât doamnele, cât și domnii, își pot iubi din nou propriul corp, acum regăsit.

Iarna tratăm imperfecțiunile care pot apărea la nivelul mâinilor noastre

Nu în ultimul rând, am lăsat pentru iarnă să ne ocupăm de chirurgia mâinii. La nivelul mâinii, există o serie de maladii și de sindroame care pot afecta funcționarea și frumusețea mâinii. Aici amintim de sindromul de canal carpian, care provoacă înțepături și furnicături la nivelul tuturor degetelor.

Fiind afectat nervul, este necesară o incizie în zona canalului carpian, unde are loc relaxarea nervului. După care incizia este cusută și se necesită purtarea unei atele ghipsate pe o perioadă de câteva zile. Durerea nu trebuie să fie în repertoriul activităților noastre zilnice, de aceea putem apela cu încredere la operațiile estetice.

Operația estetică nu se rezumă doar la înfrumusețare pe bază de pretenție, ci la o nevoie tipic umană. Ne dorim să ne simțim bine în propriul corp și să învățăm să îl iubim indiferent. Pentru aceasta, operațiile estetice pot fi soluția optimă care te pot ajuta în această situație.

 

4 thoughts on “Care este sezonul potrivit pentru operații estetice?”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *