Scapa usor de urmele lasate de acnee

Daca te confrunti cu cicatrici de la acnee, afla ca exista solutii si tratamente pentru indepartarea lor. Despre ele vorbim acum, la Traieste Sanatos cu Simona.

Problema cosurilor de pe piele nu tine cont de varsta. Cu totii ne-am confruntat cu inesteticele bubite care parca apar fix cand ai nevoie sa arati cel mai bine. Exista insa si forme mai grave de acnee, care pot afecta portiuni mai mari de piele, acestea avand la baza mai ales un fond genetic.

Si, din pacate, chiar daca tratam problema, exista intotdeauna riscul sa ramanem cu urme de la acnee. Partea buna este ca exista tratamente.

Dr. Oltjon Cobani, medic specialist chirurgie plastica si estetica, ne spune ce solutii avem la indemana. Pentru formele mai usoare, cicatrici de suprafata, el recomanda un tratament neinvaziv, cu laser.

Afla aici si alte sugestii ale sale, pentru a ramane cu un ten frumos dupa acnee.

Click aici pentru sursa articolului

3 thoughts on “Scapa usor de urmele lasate de acnee”

  1. Thank you very much for sharing. Your article was very helpful for me to build a paper on gate.io. After reading your article, I think the idea is very good and the creative techniques are also very innovative. However, I have some different opinions, and I will continue to follow your reply.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *