- Tel: 0765 681 707
- [email protected]
- L - V: 9:00 - 18:30
Doctor Oltjon Cobani
Chirurgia Sânului
Servicii oferite
Procedura de augmentare mamară cu implant siliconic
Ginecomastia
Lifting mamar
Reconstrucție mamară post mastectomie cu țesut adipos
Reconstrucție mamară post mastectomie cu implant siliconic
Reducție mamară
Procedura de augmentare mamară cu implant siliconic
Augumentarea mamară cu implant siliconic
Augumentarea mamară cu implant siliconic Operația de mărire a sânilor sau augmentarea mamamră cu implant de silicon este o procedură uzuală, datorită căreia multe femei își rezolvă complexele estetice generate de un bust prea mic în opinia lor.
Procedura augmentării mamare cu implant siliconic
- Intervenția chirurgicală constă în introducerea, la nivelul sânului, a unui implant cu gel siliconic. În cele mai multe cazuri, acesta este introdus sub mușchiul mare pectoral dar poate fi amplasat și subglandular sau subfascial, în funcție de particularitățile anatomice ale pacientei.
- Operaţia se efectuează sub anestezie generală, implanturile fiind introduse printr-o incizie de 3-4 cm executată fie la nivelul areolei mamare (transareolar), fie la nivelul pliului submamar sau, în cazuri rare, la nivelul axilei sau ombilicului.
- Augmentarea mamară stabileşte un nou volum, respectiv un nou contur al sânilor. Totuşi, aceasta nu este eficientă în cazul unui ţesut cu laxitate crescută, în aceste cazuri fiind nevoie de asocierea cu intervenţia de lifting mamar (mamopexie).
Condiții necesare procedurii
- Candidatele ideale pentru acest tip de intervenţie sunt femeile adulte, având sânii complet dezvoltaţi, dar care sunt nemulţumite de aspectul acestora.
- Discuţia prealabilă cu medical chirurg reprezintă un aspect vital în determinarea volumului optim, în concordanţă cu fizionomia pacientei.
Recuperarea post-operatorie
- Forma şi tonusul sânilor implantaţi pot suferi modificări fie în urma sarcinii, fie în urma unei pierderi semnificative în greutate. În acest caz, poate fi necesară o nouă intervenţie.
- În afară riscurilor specifice oricărei operaţii, există anumite potenţiale complicaţii asociate implantării mamare precum ruptura sau fisurarea implanturilor (survenită cel mai des în urmă unor traumatisme grave ale toracelui), infecţiile (foarte rar, necesită scoaterea temporară a implantului şi înlocuirea ulterioară a acestuia), hematoamele (pot fi eliminate prin puncție de către medic), contracția capsulară (rareori, învelişul format de organism în jurul implantului se contractă, dând naştere unor dureri şi deformări), deplasarea implanturilor, cicatricile, diminuarea sensibilităţii la nivelul areolei şi a mamelonului (de obicei această este un fenomen tranzitoriu).
- Alăptarea nu este, de obicei, afectată de aceasta intervenție, iar sânii cu implant de silicon îşi menţin mai bine formă după sarcină.
- Durerea postoperatorie este minimă în cazul în care implantul se plasează la nivel subglandular , însă devine mai accentuata în cazul plasamentului submuscular.
- Reînceperea activităților cotidiene ale pacientului se poate face la aprozimativ 7-10 zile după operație, existând, însă, anumite sensibilități, precum cea la lumina puternică, vânt, diverse substanțe. În acest caz este recomandabilă utilizarea unor ochelari de protecţie (de soare).
- Procesul de vindecare este asociat cu purtarea unui model specific de sutien (sau bustieră) pentru o perioadă de o lună, precum şi cu aplicarea de comprese cu gheaţă, unguente şi automasaj.
- Deşi reluarea activităţilor este posibilă după 3-4 zile, cele ce implică orice fel de efort fizic trebuie evitate timp de 2-4 săptămâni. Practicarea sporturilor solicitante este interzisă în primele 6 săptămâni.
- Implanturile siliconice nu vor mai fi percepute de corp ca şi organisme străine după câteva luni. În perioada precedenta, sânii vor fi umflaţi, inelastici, urmând ca în timp (1-2 luni) să capete un aspect natural
Cel puțin o singură dată în viață a existat un moment în care să ne înfățișăm în fața oglinzii și să ne spunem că ceva lipsește și ne-am dori să îl avem. Sau că anumite imperfecțiuni, în opinia noastră, ne afectează funcționarea de zi cu zi sau chiar relațiile cu cei din jurul nostru.
Una dintre cele mai frecvent întâlnite complexe, în rândul femeilor în mod special, este mărimea bustului sau a formelor iregulate ale sânilor. Operația de augmentare mamară cu implant siliconic este o procedură pe care toți doctorii esteticieni o practică mult mai frecvent decât alte intervenții chirurgicale de ordin estetic.
Complexul cu privire la mărimea sânilor afectează o proporție destul de mare a femeilor și multe apelează la astfel de intervenție. Stima de sine se construiește prin combinația imaginii corporale și a imaginii de sine, iar imaginea corporală este de cele mai multe ori afectată și privită prin ochi negativi. Această imagine corporală, în special în zona pieptului, poate fi îmbunătățită cu ajutorul operației de augmentare mamară cu implant siliconic.
Doamnele își vor recăpăta imaginea de sine și se vor putea bucura de un nou aspect fizic datorită acestei intervenții de chirurgie estetică de mărire a sânilor.
Ginecomastia
Ginecomastia
Creșterea sânilor în rândul bărbaților reprezintă o afecţiune generată fie de steroizii anabolizanţi, fie de medicamente ce conţin estrogen. În aceste cazuri se apelează la îndepărtarea chirurgicală a excesului de țesut.
Procedura ginecomastiei
- Prin intermediul ginecomastiei îndepărtează chirurgical excesul de ţesut din zona afectată, testut ce poate fi adipos, glandular şi, în unele cazuri, exces de piele.
- Operaţia, efectuată sub anestezie generală, poate fi efectuată prin două tehnici, în funcţie de conpoziția ţesutului.
- Tehnica lipoaspirației (în cazul în care ţesutul este adipos) Prin intermediul unor incizii mici este introdusă o canulă. Aceasta este utilizată pentru mobilizarea şi aspirarea depozitelor de grăsime. Inciziile sunt apoi închise prin fire de sutură, însă sunt cazuri în care dimensiunile acestora sunt atât de reduse, încât nu mai este necesară suturarea.
- Tehnica exciziei (în cazul în care ţesutul este glandular sau exces de piele) Este necesară excizia ţesutului glandular, respectiv a pielii în exces. De asemenea, este necesară proporţionarea areolei şi repoziţionarea acesteia pentru a obţine un aspect bărbătesc. Numărul inciziilor necesare, precum şi dimensiunea acestora este determinată de cantitatea de ţesut ce necesită a fi înlăturată.
- Tehnica combinată în cazul în care ţesutul la nivelul sânilor este atât adipos, cât şi glandular, se folosesc ambele tehnici.
Condiții necesare procedurii
- Medicul chirurg va determina cauza apariției afecțiunii și compoziția țesutului existent la nivelul sânilor, în scopul alegerii unei proceduri adecvate. În cazul unui sân alcătuit preponderent din ţesut adipos, metoda folosită este lipoaspiraţia, iar în cazul unui sân preponderent glandular se intervine chirurgical.
- Pacientul ce urmează să fie supus unei astfel de intervenţii trebuie să respecte instrucţiunile privind alimentaţia şi medicaţia, iar în cazul în care este fumător, se impune oprirea fumatului cu cel puţin 1-2 săptămâni înainte, întrucât îngreunează procesul de vindecare.
- În vederea obţinerii unor rezultate mai bune, bărbaţilor supraponderali li se recomandă să slăbească înainte.
Recuperarea post-operatorie
- Durerea surventiă în urma procedurii este controlată cu ajutorul tratamentului medicamentos prescris de către medical chirurg.
- În urmă operaţiei, sânii pot fi umflaţi şi învineţiţi, însă acest disconfort se va diminua considerabil după 1-2 zile.
- Pentru o perioadă de 3-4 săptămâni, pacientul va fi nevoit să poarte o vestă compresivă, în vederea menţinerii noii forme a pieptului.
- Este posibil să apară o anumită pierdere a sensibilităţii la nivelul sânilor, din cauza edemului postoperator, însă această senzaţie se va reduce treptat.
- Se recomandă evitarea ridicării de greutăţi și efectuarea de exerciții fizice timp de 3-4 săptămâni.
Din nefericire, nici domnii nu sunt scutiți de excesul de piele din zona pieptului care oferă imaginea unor sâni. Acest surplus de piele apare din cauza hormonilor, a unor medicamente cu estrogen sau în urma pierderii în greutate. În aceste cazuri se apelează la ginecomastie, o operație de îndepărtare a surplusul de piele din jurul sânilor. Această operație se poate desfășura în mai multe moduri, în funcție de cauza afecțiunii și a compoziției țesutului care trebuie îndepărtat.
Recuperarea după această operație impune pacientului să evite ridicarea de greutăți și a activităților fizice. Este o operație chirurgicală care oferă un aspect sănătos și apt din punct de vedere fizic, care cu siguranță va ajuta domnii să se simtă mai bine în propria piele.
Chirurgia estetică nu se rezumă doar la ajutorarea doamnelor care au nevoie de un plus de vitalitate și încredere în propriul corp, ci și domnii se pot bucura de astfel de servicii din diverse motive cu caracter personal. Un astfel de serviciu adresat domnilor este ginecomastia și se recomandă tuturor bărbaților care simt disconfort atunci când se privesc în oglindă și observă o umflătură în jurul pieptului. Și aceștia au dreptul de a beneficia de astfel de servicii.
Lifting mamar
Liftingul mamar
Efectul de sâni lăsați (ptozați) obținut prin pierderea elasticității țesutului tegumentar care susține sânul poate fi corectat chirurgical cu ajutorul procedurii de lifting mamar sau mastopexie. Pielea întinsă din jurul sânilor, rezultată în urma fluctuațiilor de greutate, a alăptării sau a efectelor gravitației poate fi îndepărtată pentru ca sânii să își recapete fermitatea. Sânii ptozați necesită o operație de lifting, nu se pot ridica prin implant siliconic.
Procedura liftingului mamar
- Tehnica folosită va fi determinată în funcție de forma sânilor și gradul de ptozare a acestora.
- Operația se efectuează sun anestezie generală.
- În funcție de procedura aleasă, se fac incizii periareolare sau/ și verticale și laterale, prin care este ridicat țesutul mamar. Pielea în exces este îndepărtată, iar marginile operației sunt închise prin sutură.
- Rezultatul este vizibil imediat.
Condiții necesare procedurii
- Pentru această procedură, procesul de creștere a sânilor trebuie să fie încheiat, deci este o intervenție care se adresează femeilor mature.
Recuperarea post-operatorie
- Cicatricile se vindecă în mai multe etape, trecând prin faza liniilor roșii și inflamate în primele 6 luni, trecând apoi în faza de vindecare totală, când se transformă în linii subțiri, albe.
- Riscurile și complicațiile postoperatorii sunt similare oricărei operații, precum sângerări, hematoame, infecții, dar și posibilitatea desprinderii traseelor de sutură.
- Durerea postoperatorie este minimă în cazul în care implantul se plasează la nivel subglandular , însă devine mai accentuata în cazul plasamentului submuscular.
- Reînceperea activităților cotidiene ale pacientului se poate face la aprozimativ 7-10 zile după operație, existând, însă, anumite sensibilități, precum cea la lumina puternică, vânt, diverse substanțe. În acest caz este recomandabilă utilizarea unor ochelari de protecţie (de soare).
- Reînceperea activităților cotidiene ale pacientului se poate face la aprozimativ 7-10 zile după operație, existând, însă, anumite sensibilități, precum cea la lumina puternică, vânt, diverse substanțe. În acest caz este recomandabilă utilizarea unor ochelari de protecţie (de soare).
- Țesutul adipos folosit provine de la pacient și se injectează în zonele afectate – regiunea cearcănelor și pomeților.
- Timp de trei luni postoperator, efortul fizic, în special cel al brațelor, va fi reluat treptat, ulterior perioadei de recuperare putându-se reveni la normal.
Doamnele se pot simți deseori incomode în propriul corp, în special în zona bustului, fapt care le pun în pericol stima de sine și felul în care se raportează la propria persoană și la cei din jur. Sânii reprezintă o parte caracteristică a femeii care îi diferențiază de bărbați, iar deteriorarea acestora sau imperfecțiunile apărute în această zonă poate periclita imaginea de sine a unei doamne.
Alăptarea, pierderea în greutate sau accidente cu consecințe defavorabile afectează forma și mărimea sânilor, ceea ce în consecință duce la o stare de spirit proastă și la pierderii încrederii în sine. Din fericire pentru doamnele care se află în situațiile enumerate mai sus, există un tip de chirurgie destinată redării frumuseții sânilor. Acest tip de chirurgie este liftingul mamar, fiind o operație chirurgicală de ordin estetic care se ocupă de corectarea mărimii sânilor în scopul oferirii unui aspect plăcut și voluminos pieptului.
Doamnele nu se vor mai simți jenate de aspectul fizic, și se pot bucura de naturalețea propriului corp datorită operației de lifting mamar. Liftingul mamar este o operație chirurgicală cu rezultate care se pot vedea imediat și care necesită o perioadă de câteva săptâmâni de recuperare și de evitare a efortului fizic.
Reconstrucție mamară post mastectomie cu țesut adipos
Reconstrucția mamară post mastectomie cu țesut adipos (Sistemul BRAVA)
Extirparea unuia sau ambilor sâni din motive medicale poate fi urmată de o operație de reconstrucție mamară ce se poate realiza cu ajutorul țesutului adipos propriu sau a implantului siliconic. Cu ajutorul grăsimii proprii, sânul operat poate reveni la forma și dimensiunea premastectomie, având un aspect apropiat de cel natural.
Procedura reconstrucției mamare cu țesut adipos
- Procedura începe prin purtarea sistemului Brava timp de 4 săptămâni înainte de intervenție timp de 10 ore/ zi, iar în ultimele 72 de ore se poartă nonstop. Sistemul constă în două domuri de plastic, cu margini siliconate, conectate la o pompă mecanică ce produce o sucțiune, creând vid. Astfel se obține spațiul și vascularizarea necesare pentru augmentarea cu țesut adipos. Sistemul BRAVA este de unică folosință, fiind achiziționat de fiecare pacientă în parte.
- Operația se realizează sub anestezie generală.
- Țesutul adipos este de regulă recoltat din regiunea abdominală sau a șoldurilor, dar pacienta poate opta pentru o lipoaspirație a oricăror zone care o deranjează.
- Este o intervenție chirurgicală fără bisturiu și cu cicatrici minime (1-2 mm) la nivelul sânului, introducerea țesutului adipos realizându-se prin canule speciale.
- Înainte de achiziționarea sistemului BRAVA, trebuie efectuat un RMN în vederea excluderii unor recidive la nivelul sânului.
- În cazul reconstrucțiilor pot fi necesare mai multe ședințe de lipofilling, mai ales la paciente la care a fost necesară radioterapia după mastectomie.
Condiții necesare procedurii
- Candidata potrivită unei asemenea operații trebuie să nu sufere de alte afecțiuni care să îi îngreuneze procesul de vindecare.
- Pacienta trebuie să nu fie fumătoare.
- Pacienta trebuie să dispună de țesut adipos.
Recuperarea post-operatorie
- După intervenție pacienta trebuie să poarte sistemul BRAVA încă 36 ore nonstop; apoi este recomandat să îl poarte 10 ore pe zi timp de încă 3 săptămâni.
- Medicul chirurg va informa pacientul despre cicatricile reziduale postoperatorii, iar acesta trebuie să conştientizeze consecinţa estetică a lor.
- Dacă postoperator, în timp, intervine o scădere în greutate mai mare de 7 kg, aceasta se va vedea și asupra mărimii sânilor.
Trecerea timpului sau diverse intervenții chirurgicale pot afecta aspectul unei persoane. Fie că vorbim despre îmbătrânire, un proces ireversibil și cu care nu ne putem lupta sau intervenții de natură medicală, oricare dintre acestea implică o deformare a aspectului fizic, și în mod implicit a felului în care noi ne privim propria persoană.
Cele mai multe operații în rândul doamnelor se regăsesc la nivelul sânilor, prin extirparea sau augmentarea acestora. Un serviciu chirurgical adresat reconstrucției sânilor post-operatorii este reconstrucția mamară post mastectomie cu țesut adipos. În ce constă o astfel de operație? Se extrage teșut adipos din zona coapselor sau a abdomenului și se folosește pentru reconstrucția sânilor și redarea unei înfățișări naturale.
Motivele pentru care se apelează la astfel de servicii sunt diverse, dar în principal la mijloc se află o problemă de ordin medical care a condus la extirparea unuia sau ambilor sâni, și care necesită reconstrucție mamară. Datorită utilizării țesutului adipos prelevat din propria grăsimii, sânii operați vor avea un aspect natural și nu se vor observa cicatrici sau alte elemente datorate operației.
Chirurgia estetică se adresează persoanelor care cer ajutor în a-și reconstrui viața și a-și recăpăta încrederea de sine pierdută din cauza unor situații nefericite
Reconstrucție mamară post mastectomie cu implant siliconic
Reconstrucția mamară post mastectomie cu implant siliconic
În urma suferirii unei masectomii, reconstrucția mamară se poate realiza cu grăsime proprie (sistemul BRAVA) sau cu implant siliconic. Această variantă din urmă se poate realiza în cadrul operației de mastectomie, fără a mai fi necesară o intervenție ulterioară. Totuși, dacă acest lucru nu s-a întâmplat în timpul operației de extirpare mamară, reconstrucția cu implant siliconic poate avea loc oricând ulterior.
Procedura reconstrucției mamare cu implant siliconic
- Intervenția chirurgicală constă în introducerea, la nivelul sânului, a unui implant cu gel siliconic.
- Operaţia se efectuează sub anestezie generală.
- Se pot folosi tehnici combinate, ce implică implantul siliconic și țesut adipos în vederea obținerii unor rezultate cu aspect cât mai natural.
- În cazul unei operații ulterioare mastectomiei se folosește cicatricea existentă.
Condiții necesare procedurii
- Candidata potrivită unei asemenea operații trebuie să nu sufere de alte afecțiuni care să îi îngreuneze procesul de vindecare.
- Preferabil, candidata ar trebui să fie nefumătoare, pentru a evita posibile complicații postoperatorii.
- Procedura nu este recomandată celor care au urmat ședințe de radioterapie post mastectomie; la acestea se recomandă reconstrucția BRAVA în vederea creșterii calității tegumentului după radioterapie.
Recuperarea post-operatorie
- Forma şi tonusul sânilor implantaţi pot suferi modificări fie în urma sarcinii, fie în urma unei pierderi semnificative în greutate. În acest caz, poate fi necesară o nouă intervenţie.
- În afară riscurilor specifice oricărei operaţii, există anumite potenţiale complicaţii asociate implantării mamare precum ruptura sau fisurarea implanturilor (survenită cel mai des în urmă unor traumatisme grave ale toracelui), infecţiile (foarte rar, necesită scoaterea temporară a implantului şi înlocuirea ulterioară a acestuia), hematoamele (pot fi eliminate prin puncție de către medic), contracția capsulară (rareori, învelişul format de organism în jurul implantului se contractă, dând naştere unor dureri şi deformări), deplasarea implanturilor, cicatricile, diminuarea sensibilităţii la nivelul areolei şi a mamelonului (de obicei această este un fenomen tranzitoriu).
- Procesul de vindecare este asociat cu purtarea unui model specific de sutien (sau bustieră) pentru o perioadă de o lună, precum şi cu aplicarea de comprese cu gheaţă, unguente şi automasaj.
- Deşi reluarea activităţilor este posibilă după 3-4 zile, cele ce implică orice fel de efort fizic trebuie evitate timp de 2-4 săptămâni. Practicarea sporturilor solicitante este interzisă în primele 6 săptămâni.
- Implanturile siliconice nu vor mai fi percepute de corp ca şi organisme străine după câteva luni. În perioada precedenta, sânii vor fi umflaţi, inelastici, urmând ca în timp (1-2 luni) să capete un aspect natural.
- Controalele la chirurg se efectuează la 1, 3, 6 luni, 1 an și anual ele fiind obligatorii.
Mastectomia se referă la excizia glandelor mamare și se realizează atunci când persoana în cauză a suferit de pe urma unor intervenții chirurgicale sau a altor accidente care au afectat zona sânilor. Orice schimbare la nivelul corpului induce stări de anxietate sau alte emoții negative care în mod realist ne pot leza din punct de vedere emoțional. Doamnele nu apelează la intervenții chirurgicale din orice motiv, ci în majoritatea cazurilor acestea au nevoie de ajutor profesionalist pentru a-și reconstrui corpul în funcție de dorințele lor.
Chirurgia estetică poate fi considerată un moft, însă aceasta s-a constituit pentru persoanele care necesită îngrijire și un boost de încredere în propriul corp. În cadrul acestor intervenții amintim de reconstrucția mamară post mastectomie. Reconstrucția mamară post mastectomie se poate realiza în două moduri: cu țesut adipos și cu implant siliconic. În cel de-al doilea caz, reconstrucția mamară implică o recuperare mai lungă decât cea cu țesut adipos, însă implantul siliconic este folosit pentru crearea unui aspect cât mai plăcut fizic pentru persoana în cauză.
Perioada postoperatorie implică controale mai frecvente care să asigure bunăstarea și siguranța pacientei. Implanturile siliconice vor deveni compatibile cu corpul, iar sânii vor căpăta o înfățișare cât mai natural posibilă.
Reducție mamară
Reducția mamară
Un volum exagerat al sânilor poate provoca dureri severe la nivelul gâtului și spatelui, iritații repetate la nivelul șanțului inframamar și, nu în ultimul rând, aspectul mai puțin plăcut al unui sân lăsat. Această situație poate fi corectată printr-o procedură chirurgicală de bază, stabilindu-se gradul de reducere în conformitate cu nevoile și dorințele pacientei.
Procedura de reducție mamamră
- Se ajustează dimensiunea sânilor, prin eliminarea de țesut adipos, țesut glandular și piele, operația desfășurându-se sub anestezie generală.
- După efectuarea inciziei, mamelonul este repoziționat, areola este redusă prin excizarea pielii în exces în cazul în care acest lucru este necesar, iar tesutul intern este remodelat și redimensionat. Incizia este apoi închisă cu fire de sutură în mod stratificat, iar pe suprafața pielii sunt aplicate pansamente, după care sânii sunt înfășurați în fașă elatică în vedrea menținerii formei. De asemenea sunt necesare tuburi de drenaj aspirativ pentru a preveni acumularea de lichide.
Condiții necesare procedurii
- Candidatele ideale pentru acest tip de intervenţie sunt femeile adulte, având sânii complet dezvoltaţi.
- Discuţia prealabilă cu medical chirurg reprezintă un aspect vital în determinarea volumului optim, în concordanţă cu fizionomia pacientei.
- Atât tehinca folosită, cât și forma inciziei vor fi stabilite individual, de către medicul chirurg, în funcție de anatomia sânilor, gradul de reducție și starea fizică a pacientei.
Recuperarea post-operatorie
- Tuburile de dren vor fi scoase la 2-3 zile posoperator, iar firele de surură la 12-14 zile după intervenție.
- Se recomandă utilizarea timp de o lună a unui sutien special.
- După perioada de vindecare este necesar controlul la 1, 3, 6 luni și un an.
Majoritatea dintre noi suntem familiari cu intervențiile chirurgicale din domeniul esteticii, iar cea mai frecventă dintre aceste operații este augmentarea mamară. Este o operație la largă căutare de către paciente, multe dintre aceste doamne apelând la intervenții chirurgicale din variate motive personale.
La spectrul opus, avem de-a face și cu numeroase persoane care doresc o reducție a sânilor, dorință provenind din tot atâtea motive precum doamnele care au nevoie de augmentare mamară. Operațiile de reducție mamară prind relevanță atunci când persoana în cauză are dureri insuportabile la baza gâtului sau a spatelui, iritații la nivelul sânilor sau din cauza ptozării sânilor.
Aspectul neplăcut și greu de ignorat al sânilor lăsați sau a mărimii exagerate provocatoare de dureri reprezintă motivele principale pentru care doamnele solicită operațiile de reducție mamară. Un aspect cât mai natural și mai adecvat preferințelor personale este ceea ce caută doamnele, iar această intervenție chirurgicală este ceea ce au dânsele nevoie.
Reducția mamară se adresează pacientelor cu sânii dezvoltați în scopul evitării altor probleme de ordin medical. Perioada postoperatorie durează în medie câteva săptămâni și este necesară purtarea unei bustiere speciale, iar îngrijirea propriului corp reprezintă cel mai vital aspect al recuperării după operația de reducție a sânilor.
Testimoniale despre Dr. Oltjon Cobani
“Sunt foarte fericită de rezultat și de toată experiența în sine.. am descoperit niște oameni blânzi și empatici, care oferă multă atenție fiecărui pacient în parte.”
“Mi-a placut primirea facuta si felul sincer cu care mi-a vorbit despre noile metode din medicina estetica pentru a pastra naturala frumusetea. Pragul dintre natural si fals este foarte fragil si totul depinde de profesionalismul cat si de etica doctorului.“
"Adept al naturaletii si al simetriei, doctorul Oltjon Cobani, specialist in chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva, este unul dintre medicii care consideră ca atunci cand specialistul intervine pe estetica unei persoane, trebuie sa fie pastrate cu sfintenie proportiile armonioase ale firescului.“
“Mi-au placut de la inceput modestia si caldura lui – destul de rar intalnite la oameni care lucreaza in acest domeniu, dar si pasiunea cu care vorbeste despre ceea ce face. “
“In urma unui research riguros despre cine este cel mai solicitat medic pe partea de lipoaspiratie, majoritatea cautarilor mele m-au dus catre Oltjon Cobani, medic specialist in chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva care a acceptat sa imi dezvaluie tot ce ar trebui sa stiu inainte de a decide o lipoaspiratie. “
Previous
Next