Evenimente

Post Image
Iunie 2016

Congresul Asociatiei Romane de Chirurgie Plastica si Congresul Societatii Romane de Chirurgie Estetica


In luna iunie a anului 2016 am participat la Congresul Asociatiei Romane de Chirurgie Plastica si Congresul Societatii Romane de Chirurgie Estetica (care si-au unit pentru prima data fortele) la care au fost prezentate un număr record de peste 220 de lucrări științifice susținute de speakeri internationali, speakeri romani, medici primari, specialiști si rezidenți din peste 25 de țări. Desfășurat sub motto-ul „One speciality. One event. One of a kind” a avut ca tema principala “The complex therapeutic support of plastic, aesthetic surgery and burned patient”, iar multe dintre lucrarile prezentate au fost bazate pe experiența a medicilor români care a urmat după incendiul de la Colectiv. Am prezentat o lucrare stiintifica despre tehnici combinate de chirurgie plastica conventionala si chirurgie plastica regenerativa in vederea rezolvarii unui caz de malformatie nazala. Mai exact, retractia severa de alar, o situatie care ridica una din cele mai mari provocari in chirurgia nasului.

Află mai multe
Post Image
20 Mai 2016

Tinereţe fără bătrâneţe


Sonia Argint Ionescu (prezentatoarea emisiunii „Vreau să fiu sănătos”, TVR1), Sânziana Negru (căștigătoarea premiului Best Beauty Blogger acordat de revista Elle și Best Newcomer Beauty Blog la Digital Divas), Tily Niculae (căștigătoarea locului II a secțiunii Best Blogger for Social Causes la Digital Divas), Eli Roman (prezentatoare Realitatea TV) au fost câteva dintre celebritățile, bloggerii și jurnaliști prezenți la evenimentul „Tinerețe fără bărânețe”.
#Tineretefarabatranete este un „deziderat” al femeii moderne, tocmai de aceea am aflat într-o sesiune de răspunsuri și întrebări, care sunt cele mai noi tratamente de întinerire ale tenului, cum putem scăpa de cearcănele inestetice, de ridurile de expresie și cum tratăm cicatricile post-acneice.

Află mai multe